top of page

2019 - möjligheternas år!

När jag senast kände sådan beslutsamhet och lust att kavla upp ärmarna vet jag faktiskt inte. Skrivandet och redigerandet fick helt klart ny fart under 2018, som också var ett tufft år på det personliga planet. Just skrivandet var nog en viktig bit som gjorde helheten så nära komplett det går i detta som kallas för livet.


Nu är jag här, med en splitterny och alldeles egen författarsida och blogg. Plattan i mattan och alldeles otroligt redo för åkturen. Dags att jobba, skapa och lyfta - mot livsdrömmen!


2019 är året jag siktar på att bli publicerad författare. Det kan vara möjligt eftersom jag blir allt mer säker på att jag ska göra det "the indie-way". Ta saken i egna händer. Göra det så bra jag bara kan för att det på andra änden ska komma ut en bra, underhållande bok som jag hoppas att du vill läsa!


Shit vad roligt 2019 känns - möjligheternas år!

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Spelare i B-laget?

När jag står utan kontrakt med ett etablerat bokförlag men startar ett eget och ger ut min bok den vägen - betraktas jag då inte som en “riktig” författare? Är jag en envis wannabe, oförmögen att ins

Kommentare


bottom of page