top of page

Boksläpp av Stormsteg och andra spännande grejer!



Den här bloggen har varit stendöd väldigt länge inser jag :-) Ett tecken på att mycket annat har skrivits, för hej och hå det har gått undan efter en rejäl inbromsning.


I korta drag släpptes officiellt min andra bok i serien om den (flyg)rädda resesäljaren Alva Bergman igår! Stormsteg heter den och redan har den seglat ut till en mängd läsare och fått ett riktigt fint mottagande så här inledningsvis.


Igår blev det mitt tredje digitala boksläppsfirande på två böcker och den här gången hade jag min skrivsyster Stina Flodén med mig som superbt sällskap! Via Instagram Live pratade vi vitt och brett, högt och lågt utifrån frågor som kommit in innan livesändningen och medan den pågick. Allt från mina tankar om boktitlarna till starka önskemål från några håll om dans från min sida och röda kinder pga frågor och snack om erotik i skrivandet hahaha!



Jag berättade även om hur det gick till när jag blev headhuntad för ett flerbokskontrakt av ett etablerat förlag - på 1 april av alla dagar! Något jag självklart aldrig någonsin kommer att glömma för det var overkligt på så många olika plan :-) En hemlis som jag burit på ett tag fick krypa fram igår, efter idel teasande om detta. När den svenska utgivningen av min nya serie är igång kommer det, efter en viss tid, även att bli släpp av den på FLERA ANDRA SPRÅK! Digital utgivning i form av e- och ljudbok och det är så stort för mig! Helt vansinnigt när jag tänker på det lite närmare, men så enormt häftigt och roligt.


Så nu kommer det nog inte att bli särskilt mycket tätare mellan blogginläggen är jag rädd, för under sommaren ska jag få ur mig ett första utkast som ska skickas till min förläggare i september! Jag har redan kommit en bra bit och fullkomligt älskar skrivandet och berättelsen just nu och passar på att njuta så länge det varar. Skrivprocessen är som många hört och vissa upplevt - en känslomässig bergochdalbana :-)


Men nu utbringar jag en skål igen (med bubbelvatten bara) för alla som följt och följer min författarresa, läser böckerna och hejar på så himla fint! Det betyder oerhört mycket mer än man kanske kan tro. Så - TACK!

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page