top of page

Det drar ihop sig för Fritt fall!

Tänk va, om en vecka går jag troligen omkring som en äggsjuk höna och väntar på en lastbil som ska komma med mina böcker! Inte en full lastbil med just mina, men en respektingivande mängd av den här finingen kommer att levereras:För mig känns det bokstavligt talat som fritt fall. Jag har kastat mig ut i ett fall som har pågått under en väldigt lång tid. Nu är det snart dags att se hur jag, eller boken, kommer att landa. Kul har jag i alla fall haft. Och slitigt och kämpigt. Men ändå mest kul och så makalöst många nya saker jag har lärt mig bara de senaste fem månaderna.


Samtidigt som det är riktigt roligt att rodda med ett eget förlag, längtar jag otroligt mycket efter att mest skriva igen. Del två i serien om Alva är under konstruktion och det är faktiskt kul att umgås med henne igen (i tanken), efter att äntligen ha släppt manuset Fritt fall och låtit det bli en bok. Tankarna snurrar och irrar kring vad min älskade Alva kommer behöva gå igenom härnäst :-)


Nu måste jag avrunda för jag har en pressrelease att lägga sista handen vid ...


So long!


/Anneli

163 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Spelare i B-laget?

När jag står utan kontrakt med ett etablerat bokförlag men startar ett eget och ger ut min bok den vägen - betraktas jag då inte som en “riktig” författare? Är jag en envis wannabe, oförmögen att ins

Bollen är satt i rullning

I flera år har jag varit öppen med att jag vill bli författare och att jag faktiskt jobbat på det. Av och till :-) En högst medveten strategi. Ett sätt att signalera till mig själv i megafon på social

Comments


bottom of page