top of page

Gemenskap och glädje i läs- och bok-instagramvärlden


Jag startade mitt instagramkonto @forfattaranneli i maj 2018. Det kan ha varit det bästa jag gjort i startgropen för min (blivande) författarkarriär. En av de bästa sakerna för mig personligen för den delen, för oj vilket community jag har blivit en del av!


Gemenskap, boost, hjälpsamhet, stöttning, kunskap, skratt, kompisar, kontakter, boktips... Under den här tiden har jag inte sett något som överhuvudtaget liknar "nättrollande"/elakheter. Antingen är jag blind eller så är författar-/aspirerande författar-/bokbransch-/bokinstagramcommunityt alldeles fantastiskt och består av kloka, schysta människor som faktiskt har förstått vad respekt för andra innebär.


Det låter säkert cheesy, men jag är så otroligt glad och tacksam över att ha en digital plats att besöka och bli glad, upprymd, lugn och ofta "upplyst" av.


Håller du med? Är du en del av ett sådant sammanhang? Kanske samma som jag är?So long!

80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page