top of page

Ordning och reda, ingen lön på fredag


Hallå där!


Sedan den 1:a januari i år är jag tjänstledig i sex månader, direkt efter en lång föräldraledighet med tredje barnet! Syftet är att skriva klart min debutroman, ge ut den och förhoppningsvis komma en bit på vägen med mitt nya romanprojekt. Dessutom ska en annan verksamhet också startas upp. Det finns att göra kan jag väl säga :-)


Jag "lever life" just nu faktiskt. Kreativiteten bubblar och glittrar inuti och ibland tror jag att det syns även på utsidan. Den känns i axlar och nacke i alla fall och det är hög tid för att ta tag i styrketräning...


Starten på detta möjligheternas år är precis vad jag längtat efter och detta halvår ska jag sannerligen ta tillvara på! För att göra det krävs planering, ordning och struktur. På ett mycket analogt sätt har jag börjat med just det - i min snygga och praktiska kalender som jag måste använda en PENNA för att skriva i.


På förlags-/författaragendan står nu "färdigställ mitt första månadsbrev". Det kommer gå ut någon gång under fredagen till mina prenumeranter. Då blir det ännu lite mer "behind the scenes"...

Så kul att se att flera stycken redan gått med i min "tribe"!


Nu ska jag jobba på med min ordning och reda trots att ingen lön finns i sikte på fredag.


So long!


/A

95 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Spelare i B-laget?

När jag står utan kontrakt med ett etablerat bokförlag men startar ett eget och ger ut min bok den vägen - betraktas jag då inte som en “riktig” författare? Är jag en envis wannabe, oförmögen att ins

Bollen är satt i rullning

I flera år har jag varit öppen med att jag vill bli författare och att jag faktiskt jobbat på det. Av och till :-) En högst medveten strategi. Ett sätt att signalera till mig själv i megafon på social

Comments


bottom of page