top of page

Temavecka och ljusare tider!

Förra veckan blev en temavecka som jag i förväg tänkt ut. Ett nytt tema varje dag och syftet var att utan (monetär) konsumtion sätta guldkant på vardagarna.


Planen var:

1. Fabulous/fancy-måndag

2. Film-tisdag

3. Spa-onsdag

4. Topp-torsdag

5. Rymd-fredag

6. Mello-lördag

7. Frilufts-söndag


Fyra dagar glittrade definitivt lite utöver det vanliga och det här gör jag absolut om, med lite justeringar :-)


Veckan avslutades med att jag av en slump fick tips om Food Pharmacy av en kompis pga att jag nämnde att jag behöver förändring. Jag är så mycket tröttare och tyngre än jag vill vara och FP-filosofin och kunskapen de lutar sig mot tilltalar mig. Det är hur roligt och spännande som helst att lära mig nya saker, som jag och hela familjen dessutom kan må bra av.


Skrivandet har det definitivt gått framåt med! Manus nummer två är under synopsisutveckling (strukturering av handling) av berättelsen för jag vill ha en väldigt tydlig ram att sedan kunna lajva loss i. Det börjar kännas hyfsat klart och de första tre kapitlen är påbörjade i själva flödesskrivandet. Jag älskar verkligen hur det känns just nu och jäklar vad jag älskar det här! Jag har samtidigt bemödat mig med att lära mig fler funktioner i programmet Scrivener som jag jobbar i. Så glad för att jag investerat den tid det tagit för den kommer jag ha igen flera gånger om under alla mina kommande bokprojets gång.


Så - här var det ljust! Som av en händelse skiner solen idag också och det verkar som att jag kan promenera igen, om än sakta och lugnt. Glädje, kreativitet, rörelse, bra mat och ljus - good stuff!


P.S - Jag har även tagit tag i (Rymd-fredag) att fortsätta lära mig mer om mitt teleskop/stjärnkikare och "himlaskådning" också! Igår tog jag en bild av månen med min mobil, genom teleskopet...så fränt.So long!


/A
45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tala är silver, skriva är platina

För en vecka sedan åkte jag och min skrivkompis Stina på skrivhelg! Den första någonsin för oss båda och valet föll på Linköping. Att två dygn kan innehålla otrolig produktivitet och fokus, samtidigt

Comments


bottom of page