- Anneli Olsson

Stormsteg till hemsidan.png
Fritt fall omslag.jpg
Läsarröster

Fritt fall

"Vissa böcker går bara inte att sluta läsa. Fritt fall är en sådan."

/@boktokig

"Helt fantastisk bok!! Underbara reseskildringar, humor, ändlösa äventyr och roliga karaktärer."

/Bama

"Jag bara älskar denna debut!"

/Anne-Lie Högberg, författare

Stormsteg

"Du har lyckats igen Anneli! Underbara Alva. En varm, rolig och fantastisk bok. Nu vill jag bara läsa mer och mer. Du fångar upp karaktärer, dialoger och miljöer med en fantastisk inlevelse för mig som läsare. Serien om Alva rekommenderas varmt."

/Annika B Carlsson

"En riktig feelgoodpärla om svåra val, vänskap och romantik. Och med ett slut som gör att man direkt vill ge sig på nästa bok. Rekommenderas!"

/@bok.logg

"Stormsteg är en fantastisk uppföljare som är lika välskriven och medryckande som Fritt fall. Lättläst och nästintill omöjlig att lägga ifrån sig. Har du inte läst Fritt fall så har du två härliga böcker att se fram emot att läsa. Kan bara säga - läs dem!"

/@colourfulandcreativedesign

Mina böcker

Jag skriver feelgood-serien om den flygrädda resesäljaren Alva Bergman i Gävle och Fritt fall var min debut och första delen som kom 15 maj 2020 på mitt förlag Tawera. Den 1 juli 2021 släpptes andra delen Stormsteg - en direkt uppföljare till Fritt fall och totalt kommer det att bli tre böcker om Alva Bergman. 

Från och med 17 augusti 2021 kommer båda böckerna att finnas även som e- och ljudbok i streamingtjänsterna och i nätbokhandlarna via ljudboksförlaget Word Audio Publishing.

Stormsteg - baksidestexten

"Hur ska någon kunna lita på dig när du inte ens kan lita på dig själv?


Efter sin långresa och uppsägningen från jobbet på Far & flyg har Alva landat mjukt hemma i Gävle. Förhållandet med Erik blomstrar och hon har ett sommarjobb i en hotellreception. Till sin stora glädje får hon dessutom ett positivt antagningsbesked för studier till hösten. Livet är verkligen på rätt köl och det känns nästan för bra för att vara sant …


När Alva får ett minst sagt oväntat besök ställs allt på ända. Plötsligt befinner hon sig mitt ibland tilltrasslade relationer och är helt vilse. I sin mörkaste stund flyr hon kaoset till väninnan Benni i Oslo. Där samlar hon kraft och tar sats för att försöka städa upp i röran, samtidigt som det är dags att förhoppningsvis inleda ett nytt kapitel i livet."

Fritt fall - baksidestexten

"Att sätta förståndet och kanske livet på spel? Eller riskera att få leva med stämpeln feg lögnare i pannan?

 

När resesäljaren Alva Bergman utsätts för en riktigt grisig dumpning av pojkvännen, kör hennes vinglande självkänsla rakt ner i diket. För att bevisa att hon inte alls är så feg och tråkig som han påstått, bestämmer hon sig för att följa med sin väninna på en långresa. Detta trots att Alva lider av grav flygrädsla och inte har satt sin fot på ett flygplan sedan hon var barn.
 
När väninnan får förhinder dras snaran åt än mer om Alvas hals. Ska hon ge sig av själv eller gömma sig hemma och låtsas inför alla att hon har rest? Hon har länge lyckats dölja vilken ovan resenär hon i själva verket är och har ingen lust att avslöjas nu. Alva ser ingen annan utväg än att kasta sig ut i en värld av nya platser och främlingar."